"Tattoo is very personal. It has nothing to do with style. Style is over quickly. Tattoo is forever."

– J. G.

Vsaka tetovaža je zelo posebna – in zelo osebna. Izraža stil, spomine ali skrito bolečino vsakega posameznika, ki za vedno postane in ostane del njega.

Tetoviranje ni samo risanje po koži, ampak umetnost. Tetoverji so tako na nek način slikarji, naša koža pa umetniško platno. Vsak posameznik živi svojo zgodbo, ki jo na svoj način izlije na svoje platno.


V svet tattoo-jev sta me popeljali operacija hrbta in brazgotina, ki je ostala po njej. Prej navdušena plesalka in športnica sem bila prisiljena v največjo spremembo v mojem življenju. Čakala me je 9-urna operacija hrbta in šok, saj je bilo zame konec plesa in načina življenja, kot sem ga prej poznala in v katerem sem uživala.

Ker mi je po operaciji v opomin ostala brazgotina čez celotno dolžino hrbta, sem se odločila za tetovažo, ki bi to brazgotino vsaj deloma prekrila. Na hrbet sem si vtetovirala zapis v arabščini, ki pomeni: »Naše brazgotine nas opominjajo, da je preteklost še vedno živa.«

Ker pa je nega tetovaže ključnega pomena, sem tudi svojemu tattoo-ju in svoji koži želela ponuditi le najboljše. Ker sama nisem našla dovolj kakovostnega mazila, ki bi mojo kožo po tetoviranju pomiril in negoval, sem začela raziskovati in iskati primerno mazilo …

 

… IN TAKO JE NASTALO TATTOO CARE MAZILO!