paraben-freeTattoo Care - not tested on animals!Tattoo CareTattoo Care - allergy freeAll Tattoo Care products are dermatologically tested

Vitamin E

Pospešuje celjenje kože, nevtralizira proste radikale in deluje kot najmočnejši, naravni oksidant.

Vitamin A

Normalizira in obnavlja kožo, poviša tvorbo kolagena ter izboljša elastičnost, teksturo in tonus kože.

Ognjič

Deluje proti mikrobom, ki se naselijo na sveže rane in s tem pospeši rast novih, zdravih celic. Pomirjujoče deluje na občutljivo in razdraženo kožo ter jo ohranja mehko in prožno.

Jojobino olje

Kožo vlaži, hrani in jo varuje pred vplivi okolja čez cel dan. V kožo se vpije hitro in globoko in ne pušča mastnega videza.

Olivno olje

Ponuja dolgotrajno vlažnost. Poleg tega, da kožo čudovito nahrani, ima tudi izjemno antioksidantno delovanje, ki poskrbi, da si suha koža hitreje in lažje opomore, hkrati pa je zaščitena tudi pred delovanjem prostih radikalov. Tako je koža še bolj elastična in napeta kot običajno.

Oglej si, zakaj je Tattoo Care mazilo tako posebno!

POZNAŠ RAZLIKO MED MAZILOM IN KREMO?

Kreme uvrščamo med emulzijske gele, sestavljene iz oljne in vodne faze. Stabilnost emulzije se doseže z dodatkom emulgatorjev. Glede na sestavo se kreme hitro sperejo z vodo in ne tvorijo na koži nikakršne zaščite za razliko od mazila, pri katerem ima zunanja faza masten značaj in se ne more sprati z vodo. Zato naši koži zagotavlja dolgotrajno zaščito in nudi globinsko navlaženost.


Imaš o izdelku še kakšno dodatno vprašanje?

Želiš morda o meni izvedeti še kaj več?