Dobavni roki

Rok za dostavo artiklov, ki so na zalogi znaša 1-3 delovnih dni po Sloveniji in potrudili se bomo, da bodo naročila odpravljena še isti dan. Za artikle, ki niso na zalogi in za dostavo po tujini znaša rok 5-10 delovnih dni.
Ti roki se lahko zaradi višje sile, splošnih nepredvidljivih okoliščin ali okoliščin na strani podjetja, ki opravlja poštne storitve izjemoma podaljša. Za ostale izdelke velja rok dobave, ki je naveden ob izdelku na spletni strani. Vsak izdelek iz spletne strani je dostopen v razumljivem roku.

Strošek dostave

Strošek dostave plača kupec in po Sloveniji znaša 3,00 EUR z vključenim DDV-jem. Strošek dostave zunaj Slovenije znaša 500 EUR in ga v celoti plača kupec. Promocijske akcije, ki vključujejo brezplačno poštnino so označene do kdaj je akcija veljavna.

Informacije o dostavi

Pogodbeni partner Trgovca za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije in GLS. Trgovec si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil učinkoviteje.

Težave  z dostavo

Trgovec od trenutka oddaje pošiljke z naročenimi izdelki na pošto dalje ne odgovarja za primere, ko pride do fizičnih poškodb, uničenja ali izgube pošiljke, kakor tudi ne, če pride do manjka vsebine v pošiljki ali če pošiljka kaže znake odprtja. V navedenih primerih mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije.

O natančnem času dobave nas vedno lahko povprašate preko elektronske pošte info@tattoocare.si.

 

Vaš Tattoo Care.
Take care!