Dostava

ČAS DOSTAVE

Rok za dostavo izdelkov na naslov v Sloveniji znaša 1-3 delovnih dni. Večino naročil odpremimo že v istem dnevu, zato jih lahko prejmete že naslednji dan. V primeru dostave na naslov v tujini, se rok za dostavo podaljša skladno z roki pogodbenih partnerjev za dostavo pošiljk in znaša v povprečju od 5-10 dni.

STROŠEK DOSTAVE

Strošek dostave plača kupec. Za dostavo na naslov v Sloveniji strošek dostave znaša 3,00 EUR z vključenim DDV-jem. Strošek dostave na naslov izven Slovenije je odvisen od države dostave. Pravilen strošek dostave se bo izpisal pred zaključkom nakupa po vpisu podatkov za dostavo. Pri promocijskih akcijah za brezplačno dostavo vedno bodite pozorni na datum veljavnost akcije, ki bo posebej označen.

DOSTAVA PAKETA

Naša pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta trenutno podjetji Pošta Slovenije in GLS. Pridržujemo si pravico do izbire druge dostavne službe v primeru, da bi s tem naročilo lahko izpolnili učinkoviteje.

TEŽAVE Z DOSTAVO?

Za dostavo pošiljke v brezhibnem stanju je odgovorno podjetje, ki je paket dostavilo. V primeru, da je pošiljka med transportom fizično poškodovana, uničena ali pride do izgube pošiljke, manjka vsebine ali pošiljka kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije dostave pri podjetju, ki je izvršilo dostavo. Za pomoč se vedno lahko obrnete tudi na nas.

O natančnem času dostave nas lahko vedno povprašate preko elektronske pošte info@tattoocare.si

 

Vaš Tattoo Care,

Take Care!