FAQ

VPRAŠANJA V ZVEZI Z NAROČILI

Ali je za nakup potrebna registracija?

Za nakup na spletni strani www.tattoocare.si ni potrebna registracija. Nakup lahko opravite kot “gost”.

Kako opravim nakup v spletni trgovini www.tattoocare.si?

Nakup opravite v nekaj korakih:

 • V spletni trgovini poiščete želeni izdelek v oddelku “Trgovina” in določite količino izbranega izdelka
 • Izbrane izdelke dodate v košarico s klikom “V košarico”
 • V košarici lahko količine izbranega izdelka zopet spreminjate s klikom na “Posodobi košarico”
 • S klikom na “Zaključi nakup” boste preusmerjeni na obrazec za izpolnitev osebnih podatkov
 • Podatke označene z zvezdico je potrebno obvezno izpolniti za uspešen zaključek naročila
 • Vpišete morebitno kodo za popust ali dopišete svoj komentar
 • S klikom izberete enega od ponujenih načinov plačila
 • Kliknete na okence “Strinjam se s pogoji poslovanja”
 • Če želite prejemati marketinško gradivo kliknete na okence “Prijavite me na novice”
 • Naročilo zaključite s klikom na “Zaključi nakup”
 • Po e-pošti prejmete sporočilo s podatki o naročilu

 

Koliko znaša strošek poštnine?

Strošek dostave plača kupec in po Sloveniji znaša 3,50 EUR z vključenim DDV-jem. Strošek dostave zunaj Slovenije znaša 4,00 EUR in ga v celoti plača kupec. Promocijske akcije, ki vključujejo brezplačno poštnino so označene do kdaj je akcija veljavna.

Kakšen je dobavni rok za izbrane izdelke?

Rok za dostavo artiklov, ki so na zalogi znaša 1-3 delovnih dni po Sloveniji in potrudili se bomo, da bodo naročila odpravljena še isti dan. Za artikle, ki niso na zalogi in za dostavo po tujini znaša rok 5-10 delovnih dni. V primeru sprememb ali zamud o dobavi vas vedno obvestimo.


Kakšne načine plačila omogoča spletna trgovina www.tattoocare.si?

Spletna stran www.tattoocare.si omogoča naslednje načine plačila:

 • Plačilo po povzetju (plačilo z gotovino ali kartico v trenutku prevzema izdelka).
 • Po predračunu (UPN nalog) na račun podjetja.
 • S Paypal na račun podjetja.
 • S plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron in American Express).

Ali prejemem račun ob spletnem nakupu?

Trgovec po dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Račun je skupaj s paketom poslan tudi na naslov kupca.


So nakupi pri nas varni?

Vaš nakupi so pri nas popolnoma varni. Hranimo samo informacije katere so potrebne za dobavo naročila. Za varnost plačila s plačilnimi karticami, www.tattoocare.si uporabljamo plačilni sistem Braintree. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku www.tattoocare.si.

 

Če mi Izdelek ni všeč ali ga lahko vrnem?

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov ali po kakšnem drugem komunikacijskem kanalu nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Potrošnik izpolni »Obrazec za odstop od pogodbe na daljavo« ter ga odda na info@tattoocare.si ali po pošti na naslov Prodaja in storitve Jasna Grbić s.p., Kocjanova ulica 6, 4000 Kranj. Obrazec najdete tukaj.

Kupec mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila Trgovcu vrniti blago.

Kupec mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan, v originalni, nepoškodovani embalaži in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Bolj podrobne informacije o vračilih v splošnih pogojih poslovanja.

Prejet izdelek je okvarjen, ima napako ali je poškodovan. Kaj lahko naredim?

Prodajalec odgovarja za vse stvarne napake. Izdelek poslikajte in ga reklamirajte. Za vse reklamacijske postopke nas prosim kontaktirjate. Bolj podrobne informacije o reklamacijah najdete v Splošnih pogojih poslovanja.

 

VPRAŠANJA V ZVEZI Z IZDELKI

Nisem prepričan/a glede izbora, mi lahko kdo svetuje?

Seveda, z veseljem vam pomagamo pri vašem izboru. Vedno nas lahko kontaktirate po e-pošti: info@tattoocare.si ali na telefon: +386 31 752 232 ali preko družbenih omrežij Facebook ter Instagram; @tattoo_care.

Prav tako Vam bomo z veseljem odgovorili na vsa Vaša vprašanja v zvezi s tetoviranjem in nego tetovirane kože.

Kje najdem navodila za uporabo vaših izdelkov?

Spletna trgovina www.tattoocare.si Vam nudi vse informacije o izdelkih. Vsa navodila najdete v glavnem zavihku O IZDELKIH na vrhu v glavni navigaciji spletne strani. Za vse ostale informacije o izdelkih in morebitnem poslovnem ali drugem sodelovanju, nas prosimo kontaktirajte po e-pošti: info@tattoocare.si ali na telefonsko številko: +386 31 752 232.

Kako sam poskrbim za nego tetovaže? Ali je to zahtevna naloga?

Vse o negi tetovaže najdete v zavihku NEGA TETOVAŽE, ki jo najdete na vrhu v glavni navigaciji spletne strani ali na povezavi http://www.tattoocare.si/nega-tetovaze/.

Kje dobim promocijsko kodo ali popust?

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne strani www.tattoocare.si. Aktivno kodo najdete na naslovnih straneh oglasnih sporočil, v elektronskih sporočilih ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih daril do popustov.

Vas najdem na družbenih omrežjih?

Seveda smo pristoni na vseh družbenih omrežjih, kjer objavljamo popuste, akcije in posebne članke, ki Vam bodo v pomoč. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook: @tattoocare ter Instagram: @tattoo_care

OSTALA VPRAŠANJA

Želite tržiti naše izdelke. Se želite dogovoriti z nami za poslovno sodelovanje?

Imamo veliko pozitivnih izkušenj z sodelovanjem z raličnimi domačimi in tujimi partnerji. Veliko sodelujemo s tetoverji, saloni in megamarketi InterSpar, kjer boste lahko našli naše izdelke. Več informacij najdete na zavihku Sodelovanje/B2B ali pa nas kontaktirajte na info@tattoocare.si.

 

Mislite da bi se vaši izdelki odlično tržili na naši internetni trgovini. Se želite z nami dogovoriti za poslovno sodelovanje?

Vedno smo odprti za dodatna partnerstva na področju trženja izdelkov. Pošljite nam ponudbo na info@tattoocare.si.

 

Če niste našli odgovora na vaše vprašanje nam pišite na info@tattoocare.si ali pokličite na telefonsko številko +386 31 752 232, mi pa vam bomo z veseljem odgovorili v najkrajšem možnem času.

 

 

Vaš Tattoo Care.

Take Care!