TATTOO CARE Duo Set, 35 g + 35 g

21,74

Najboljši paket za nego vaših tattoojev. Mazili Black Rose in Classic sta ustvarjeni iz kakovostnih, naravnih sestavin, ki vam bodo olajšale trenutke takoj po tetoviranju. Svoje super moči pokažeta tudi pri ohranjanju in negi obstoječih tattoojev. Classic je naše prvo mazilo in ima že status legende, Black Rose pa je zaradi rahlega vonja in uporniškega značaja postal kultni simbol. Oba skupaj sta najboljši par za vaš tattoo.

Super moči:

  • Aktivno pomagata koži pri procesih obnove in boljšem končnem izgledu
  • Blažita draženje in rdečino takoj po tetoviranju
  • Kožo globoko navlažita in ohranjata intenzivnost barv
  • Ohranjata svež in negovan videz ter koži vračata lesk
  • Omogočata bolj popolno in obstojno zaščito, kot običajne kreme
  • Dermatološko testirana in brez parabenov

Zakaj tattoo care duo set

Hiter odgovor - zato, ker je mazilo vrhunske kakovosti, ki ti bo pomagalo pri zaščiti in negovanju tattooja. Uporablja se lahko takoj po tetoviranju ali za nego obstoječih tattoojev. Mazilo bo ublažilo draženje in rdečino takoj po tetoviranju, pri obstoječih tattoojih pa bo koži povrnilo svežino in lesk. Barve bodo ponovno postale in ob redni uporabi tudi ostale bolj intenzivne.
Čeprav ga v celoti proizvajamo v Sloveniji, je njegova kakovost priznana tudi po svetu. Na najbolj konkurenčnem trgu v ZDA, se naša mazila uvrščajo med najbolj prodajane produkte za zaščito tattoojev. Na podlagi ocen več kot 3.000 uporabnikov je povprečna ocena kakovosti mazila 4,6 od 5. Če bi to primerjali z oceno v šoli, bi lahko rekli, da smo odlični.
Tattoo Care Black Rose mazilo je proizvedeno iz naravnih sestavin, ki imajo dokazano pozitivne učinke pri obnovi kože po tetoviranju ter negi obstoječih tatoojev. Tattoo Care mazila so bila razvita po tradicionalni lekarniški recepturi in na podlagi skoraj 30 let izkušenj v proizvodnji mazil za zaščito kože. Ker prisegamo na vrhunsko kakovost in domače znanje, Tattoo Care mazila proizvajamo v našem proizvodnem obratu v Kranju in so zato prvo slovensko mazilo za zaščito in nego tattoojev.

FAQ – pogosto zastavljena vprašanja

Razlika med Tattoo Care Classic in Tattoo Care Black Rose mazilom je v tem, da mazilo Tattoo Care Classic ne vsebuje nobene dodane dišave in ima le nežen vonj po svojih naravnih sestavinah. Tattoo Care mazilo Black Rose vsebuje lahko dišavo Aloe Vere, zaradi katere diši sveže in božansko. Obe mazili imata enako učinkovitost.

Razlika med mazilom in kremo je v strukturi in deležu sestavin v njih, kar vpliva na kasnejšo uporabo in koristi. Mazila vsebujejo več olj (do 80 % olj/aktivnih sestavin in 20 % vode), kreme pa običajno vsebujejo enak delež obeh (do 50 % olj/aktivnih sestavin in 50 % vode). Ker vsebujejo več vode, se kreme lažje razmažejo. Tiste, ki vsebujejo največ vode, jih je tudi najlažje razmazati. Kreme so zaradi višjega deleža vode tudi manj mastne, a se tudi lažje sperejo in večinoma ščitijo le zunanjo plast vaše kože (okluzivno delovanje). Posebnost mazil pa je, da poleg zaščite zunanjega dela kože (okluzivno delovanje), prodrejo tudi globlje v plast kože, imenovano dermis - v tej plasti se nahaja tudi vaš tattoo. Kožo zato učinkoviteje negujejo od znotraj, hkrati pa ustvarijo zaščitno plast na zunanji plasti vaše kože, ki ji pomaga, da ostane navlažena dalj časa. Mazila so zaradi svojih lastnosti prepoznana kot najboljše sredstvo za negovanje in zagotavljanje vlažnosti kože. Zaradi večje učinkovitosti, obstojnosti in manjše porabe, so v večini primerov boljša izbira za nego vašega tatooja, kot običajne kreme.

Mazila Tattoo Care lahko varno uporabljate že od prvega dne. Tattoo Care mazila smo razvili v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki na področju farmacije in profesionalnimi tetoverji. Poudarek je bil na razvoju visoko učinkovitega mazila za nego tattoojev, ki se lahko uporablja že od 1. dne. Mazila Tattoo Care so narejena iz naravnih sestavin, ki vašo kožo globinsko vlažijo in pospešujejo njeno obnovo, jo pomirjajo in nahranijo ter zmanjšajo rdečico, ki nastane zaradi postopka tetoviranja. Preden prvič nanesete mazilo na svež tattoo, ga nežno sperite z mlačno vodo (brez uporabe mila). Posušite ga na zraku ali nežno obrišite s papirnato brisačo. S čistimi rokami nanesite tanko plast mazila Tattoo Care in ta postopek ponovite vsaj 3-krat na dan, dokler se vaš tattoo ne zaceli v celoti. Ker je struktura mazila gostejša od kreme, ga poskusite nanesti točkovno s postopkom tapkanja. Po nanosu pustite, da se mazilo za trenutek segreje z vašo telesno temperaturo, kar ga bo naredilo bolj mazljivega in ga nato nežno razmažite.

Da. Vsa naša mazila so dermatološko testirana in so primerna za uporabo tudi na občutljivi koži. Za zelo občutljivo kožo priporočamo uporabo mazila Tattoo Care Classic, saj je bil razvit še posebej za ta namen.

Vsa naša mazila so narejena iz kakovostnih naravnih sestavin, ki bodo zaščitile vaš tattoo in aktivno pomagale koži pri procesih obnove. Sestavine vključujejo izvleček ognjiča, jojobino, olivno in mandljevo olje, bisabolol (najpogosteje se nahaja v kamilici), alantoin ter vitamina A in E. Mazila so mikrobiološko in dermatološko testirana ter so primerna za vse vrste kože. V celoti jih proizvajamo v našem lastnem proizvodnem obratu v Kranju. Na to smo še posebej ponosni, saj s tem lahko zagotavljamo brezhibne standarde kakovosti mazil ter podpiramo domačo slovensko proizvodnjo.