TATTOO CARE Trio Set Big, 80 g + 35 g + 35 g

42,47

Najbolj popoln paket za nego tvojih tattoojev. Vsi trije izdelki so ustvarjeni iz naravnih sestavin, ki ti bodo olajšale trenutke takoj po tetoviranju, poleg tega pa bodo tvoj tattoo ohranjale svežih in intenzivnih barv ter ga ščitile pred bledenjem zaradi sonca. Mazila Black Rose, Classic in Sun protection so edinstvena vsako zase, najboljša pa so, ko združijo svoje moči. Zagotovo si iskal/a najboljšega tetoverja za izdelavo svojega tattooja, zdaj pa je ključno, da poskrbiš tudi za najboljšo zaščito.

Kako ti Tatto Care trio pomaga do negovanega in sijočega tattoja?

  • Mazila aktivno pomagajo koži pri procesih obnove in lepšem videzu tattooja
  • Blažijo draženje in rdečino takoj po tetoviranju
  • Kožo globinsko navlažijo in ohranjajo intenzivnost barv
  • Poskrbijo za svež in negovan videz ter koži vračajo lesk
  • Omogočajo bolj popolno in obstojno zaščito od običajnih krem in losjonov
  • Sun Protection nudi visoko zaščito pred soncem s faktorjem SPF 30+
  • Vsi izdelki so dermatološko testirani in brez parabenov

276 na zalogi

ZAKAJ BI IZBRAL TATTOO CARE TRIO PAKET ?

Hiter odgovor, zato ker je ta paket naša najbolj popolna izbira in z njim dobiš vse kar potrebuješ, za zaščito in nego tvojega tattooja. Vsa tri mazila v paketu so vrhunske kakovosti, narejena iz naravnih sestavin in v celoti proizvedena v našem lastnem proizvodnem obratu v Sloveniji. 

Mazili Classic in Black Rose lahko uporabljaš na svežih ali obstoječih tattoojih. V primeru svežega tattooja ti bosta pomagala pri procesih obnove ter blaženju draženja in rdečine na koži, ki nastane ob tetoviranju. V primeru, da imaš tattoo že dalj časa, pa ti bosta pomagala pri globinskem vlaženju dela kože v katerem se nahaja tattoo. S tem bodo barve spet postale bolj intenzivne, tvoj tattoo pa bo videti negovan in sijoč. Ob kombinaciji z našim mazilom Sun protection, ki nudi visoko zaščito pred soncem ter hkrati poskrbi za dodatno vlaženje kože, je paket TRIO najbolj popolna kombinacija za nego in zaščito tvojega tattooja. To potrjujejo tudi mnenja uporabnikov, ki so preizkusili naša mazila. Na podlagi ocen več kot 3.200 uporabnikov na spletni strani Amazon.com imajo naša mazila povprečno oceno 4.6 od 5.

FAQ – pogosto zastavljena vprašanja

Razlika med Tattoo Care Classic in Tattoo Care Black Rose mazilom je v tem, da mazilo Tattoo Care Classic ne vsebuje nobene dodane dišave in ima le nežen vonj po svojih naravnih sestavinah. Tattoo Care mazilo Black Rose vsebuje lahko dišavo Aloe Vere, zaradi katere diši sveže in božansko. Obe mazili imata enako učinkovitost.

Razlika med mazilom in kremo je v strukturi in deležu sestavin v njih, kar vpliva na kasnejšo uporabo in koristi. Mazila vsebujejo več olj (do 80 % olj/aktivnih sestavin in 20 % vode), kreme pa običajno vsebujejo enak delež obeh (do 50 % olj/aktivnih sestavin in 50 % vode). Ker vsebujejo več vode, se kreme lažje razmažejo. Tiste, ki vsebujejo največ vode, jih je tudi najlažje razmazati. Kreme so zaradi višjega deleža vode tudi manj mastne, a se tudi lažje sperejo in večinoma ščitijo le zunanjo plast vaše kože (okluzivno delovanje). Posebnost mazil pa je, da poleg zaščite zunanjega dela kože (okluzivno delovanje), prodrejo tudi globlje v plast kože, imenovano dermis - v tej plasti se nahaja tudi vaš tattoo. Kožo zato učinkoviteje negujejo od znotraj, hkrati pa ustvarijo zaščitno plast na zunanji plasti vaše kože, ki ji pomaga, da ostane navlažena dalj časa. Mazila so zaradi svojih lastnosti prepoznana kot najboljše sredstvo za negovanje in zagotavljanje vlažnosti kože. Zaradi večje učinkovitosti, obstojnosti in manjše porabe, so v večini primerov boljša izbira za nego vašega tatooja, kot običajne kreme.

Mazila Tattoo Care lahko varno uporabljate že od prvega dne. Tattoo Care mazila smo razvili v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki na področju farmacije in profesionalnimi tetoverji. Poudarek je bil na razvoju visoko učinkovitega mazila za nego tattoojev, ki se lahko uporablja že od 1. dne. Mazila Tattoo Care so narejena iz naravnih sestavin, ki vašo kožo globinsko vlažijo in pospešujejo njeno obnovo, jo pomirjajo in nahranijo ter zmanjšajo rdečico, ki nastane zaradi postopka tetoviranja. Preden prvič nanesete mazilo na svež tattoo, ga nežno sperite z mlačno vodo (brez uporabe mila). Posušite ga na zraku ali nežno obrišite s papirnato brisačo. S čistimi rokami nanesite tanko plast mazila Tattoo Care in ta postopek ponovite vsaj 3-krat na dan, dokler se vaš tattoo ne zaceli v celoti. Ker je struktura mazila gostejša od kreme, ga poskusite nanesti točkovno s postopkom tapkanja. Po nanosu pustite, da se mazilo za trenutek segreje z vašo telesno temperaturo, kar ga bo naredilo bolj mazljivega in ga nato nežno razmažite.

Da. Vsa naša mazila so dermatološko testirana in so primerna za uporabo tudi na občutljivi koži. Za zelo občutljivo kožo priporočamo uporabo mazila Tattoo Care Classic, saj je bil razvit še posebej za ta namen.

Vsa naša mazila so narejena iz kakovostnih naravnih sestavin, ki bodo zaščitile vaš tattoo in aktivno pomagale koži pri procesih obnove. Sestavine vključujejo izvleček ognjiča, jojobino, olivno in mandljevo olje, bisabolol (najpogosteje se nahaja v kamilici), alantoin ter vitamina A in E. Mazila so mikrobiološko in dermatološko testirana ter so primerna za vse vrste kože. V celoti jih proizvajamo v našem lastnem proizvodnem obratu v Kranju. Na to smo še posebej ponosni, saj s tem lahko zagotavljamo brezhibne standarde kakovosti mazil ter podpiramo domačo slovensko proizvodnjo.

Update cookies preferences